2014. január 20., hétfő

Five

 

 

Wendy Moon

 

 

Oké Wendy. Nincs semmi gond. Ő is csak egy ember, akiről alig egy hónapig ábrándoztál. Ugyan, csak most közölte veled, hogy büdös vagy!? Nincs ezzel semmi gond..ugye?-próbáltam nyugtatgatni magam.
-Hogy mekkora egy tapló vagy!-förmedtem rá, mire csak még szélesebb lett mosolya. Barna szemei végig szemlélték testem, mire éreztem, ahogyan szégyenemben elvörösödöm. Fekete haja tökéletesen fel volt állítva. Egy egyszerű fekete felső volt rajta, szűk farmerrel. Alsó ajkán egy fém karika ékeskedett, ahogyan füleiben is. Majd karján végig tinta uralkodott különböző motívumokat véve bicepszén. Nyeltem egy hatalmasat, ahogyan éreztem, hogy nem sokára elkezd remegni minden testrészem.

-Inkább menj őfelsége, és zuhanyozz le!-nevetett, majd arrébb állva tovább haladt, s hallottam, ahogyan egy ajtó nyitódik, majd csukódik. Ilyen nincs!? Ez egy bunkó paraszt!- gondoltam, majd megrázva a fejem véltem felfedezni a két érdeklődő, mosolygó arcot előttem.
-Látom megismerkedtél Zaynnel!-mondta Nicole, majd egy gyors puszit adott a göndör hajúnak, aki ugyanúgy tele volt tetoválásokkal, csak neki még a nyakán is volt. -Megmutatom a fürdőt, és adok ruhát!-kapott a kezemhez, majd húzott fel. Még szemem sarkából láttam ahogyan a göndör figyelt minket, ahogyan befordultunk a sarkon jobbra, majd megálltunk egy barna ajtónál. Kinyitotta, bementünk, s szemem elé került, egy szürke falú, igen kuplerájos szoba. Niko nem tétlenkedett, rögtön egy nyikorgó fehér, rajta festék mintás szekrényhez ugrott, és kinyitva, rá esett néhány póló. Hogy lehet valaki ennyire trehány?

-Tessék!-nyomott a kezembe egy rövid csipkés szegélyű farmert, s egy kék 'LOVE' feliratú laza..eléggé laza pólót. Majd kifele tolt a szobából, egyenesen ahonnan kijöttünk. -Figyelj.. Zayn eléggé érdekes srác.. Senkinek se engedte meg eddig, hogy be menjen a szobájába.. Szóval.. Érezd magad különlegesnek!-suttogta, majd bekopogott, mire kapott egy morgás féle választ, és váll vonogatva benyitott. Zayn az ágyon ült, ölében egy fehér laptop. Felpillantott, majd mikor Nicole belökött, s bezárta mögöttem az ajtót, lefagytam. És mégis honnan kellene tudnom, hogy innen hogyan tovább?

Felhúzott szemekkel figyelt majd hirtelen felemelte a karját, mire összerezzentem. -Nem kell félni! Arra van, de ne sokáig!-húzta össze a szemöldökét, majd mutatott egy fekete ajtóra, amit eddig észre se vettem. Egy bólintással lerendeztem, majd beslisszolva az ajtón, magamra zártam, kulcsra. Nehogy már a végén benyisson.. Kifújtam a levegőt, majd körül néztem. Semmi érdekes, csak egy toalett, zuhanyfülke, szürke csempe, egy óriási tükör, előtte tele mindenféle neszesszerrel. Közelebb véve megláttam, samponok, tusfürdők, borotvahab, borotva, különböző hab és zselé, mik hajra valók. És a legdurvább az, hogy nem csak férfiban!?

Beállva a zuhanyba magamra irányítottam a zuhanyrózsát, amiből elsőnek hideg, majd langyos víz esett rám. Vajon barátnője van? De azt mondta, hogy senkit se enged a szobájába.. Testvér? Biztos barátnő... Gondolataimat kizárva mertem használni az egyik női rózsás tusfürdőt, és sampont, így hamar végeztem is. Kilépve oda slattyogtam a párás tükörhöz, s különböző mintákat rajzolgattam rá. Vajon a gitárommal mi lett?-gondoltam, mikor egy hangjegyet firkantottam. Találtam egy dobozt, melyre "Őfelségének" volt írva, így gondolva, hogy rám értette, eme célzást, kibontottam a fogkefét s fogat mostam.

Felvéve a ruhákat, igen csupasznak éreztem magam. Kilátszódott fekete melltartóm fele a pólóból, s szerintem a fenekem is jól látható volt. Hajamat összekötöttem lazán, s a gatyámat húzogatva léptem ki. Zayn már az ágyon feküdt, s a plafont figyelte. Mikor meghallotta lépteim amik az ajtó felé tartottak, rögtön felkapta a fejét, és csodálkozva mért végig.
-Hova-hova?
-Nicolehoz, hátha tud picivel többet takaró ruhát adni...-feleltem feszengve, mikor kipattant, s egy 'várj egy percet' utasítással elmerült a ruhás szekrényében.
-Ezt nyugodtan felveheted.-adott a kezembe egy fekete-vörös kockás inget, amit anno volt rajta, mikor először láttam és akkor még azt gondolva, utoljára. Gondolkodás nélkül felvettem és megköszönve ültem le az ágy szélére, hogy felgyűrjem az ujját. -Várj segítek!-nevetett szerencsétlenkedésemen, majd elém térdelt, s mindkét kezemnél megigazította, hogy pont a könyökömig érjen. Csodálkozva figyeltem, hogyan változik meg az arckifejezése, s a hangulata, ahhoz képest, amit még előzőleg mutatott 'ismerkedésnek' címszóval. Igéző mély barna tekintete, mely rögtön az őszt juttatta eszembe, vagy éppen igen kidolgozott karjain a minták. Gyönyörű összhatást keltett szemeimnek. Mégis féltek, ha bedühödik, milyen lehet.

-Amúgy be se mutatkoztam! Wendy...-köhintettem, mikor már vagy tíz perce tartott a kínos csönd közöttünk, de rögtön közbe szólt.-Oliver Moon. Tudom!-nevetett fel jóízűen. Meglepődve pillantottam a mellettem ülő férfira. Kivételesen nem erre számítottam. Mondjuk, ja az elnök lánya vagy, tudom!? De itt úgyis kinyírnak nem mindegy? Vagy... Kit érdekel a nyamvadt neved? De csak nevetett és befejezte mondatom.
-Te meg ki vagy?-húztam össze a szemem, mert nagyon nem tetszett. Főleg az a mámorító illata, ami az egész szobában érezhető volt, s az ingén is, ami rajtam pihent.
-A megmentőd!-nyújtotta a kezét, mire felhúztam az egyik szemöldököm, de elfogadtam.-Zayn Malik babe!

12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Meglepetés nálam, nézz be :)
    http://wheredreamscometrue-london.blogspot.hu/2014/01/1dijam.html

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett siess a folytatással:)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon tetszett az új rész!! <3
    Imádom ahogy írsz és siess a következővel! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello! Örülök, hogy tetszik és köszönöm.:D
      Sietek!.xx

      Törlés
  4. I-MÁ-DOM!!! *-* Várom a kövit! ^_^ :D

    VálaszTörlés
  5. Kincső, csak ennyit fűzök hozzá..
    Krumpli.:D<3
    Nicole

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niko. Köszönöm, hogy újra emlékeztetsz..xd
      Képzeld el, hogy ennél a résznél is majdnem Krumpli lett volna Babe helyett..:D ‹3

      Törlés
    2. nem nevettem volna.dehogy.:DD<3

      Törlés
    3. Majd kirakom a te változatodat is, ha vége az évadnak.. ilyen 'kiparodizált rész'..:D ‹3

      Törlés