2014. február 24., hétfő

Eleven

 

Wendy Moon


-Igen? -hangom a fejemben magabiztosan szólalt meg, de mire kitudtam mondani számon, remegővé vált. Fogalmam sincs, hogy mégis mi járhatott a fejemben. Harry vagy megértő lesz, vagy leordítja a fejem. Az első hülyeség, mivel miért is lenne megértő? Senkim se ő.
-Tudod, hogy nyomkövető van a telefonomban? -szólalt meg egy férfi hang, amely nagyon nem Harryé volt. Rögtön kinyomtam Zayn hangjára a készüléket, s lerakva a padra, futni kezdtem. 'Ha nyomkövető van benne..akkor megtalálnak' -emlékeztettem magam, de már késő volt, ugyanis egy kemény mellkasnak mentem neki.

-Okos vagy, de nem eléggé rafinált babe! -ölelte át valaki a derekam, mire egyből elakartam lökni kezeimmel, mellkasát, de nem engedte, így szagló érzékelőimbe furakodott mámorító illata, melytől mindig elkezdett liftezni a gyomrom. -Edzened kellene még. -húzódott el, de csak annyira, hogy lássa arcom.

Csalódott voltam magamban, s a fejemben lévő agyamban, hogy nem vettem észre a telefont a zsebben. Nem dolgoztattam meg eléggé az agytekervényeimet, s hagytam, hogy az új ismerőseim az ujjaik közé tekerjenek, s elfelejtsem az igazi tervem. Elszökni.

-Nem. Kapok. Levegőt. -sziszegtem a fogaim közt, mikor újra mellkasában volt az arcom temetve, annyira szorított. Nem mertem barnító szemeibe nézni, mert hangja, s ahogy izmai rám csavarodtak, nem volt nyugodt. Dühös volt. Méghozzá rám. Lehunyt szemekkel próbáltam ellazulni, s csak akkor nyitottam ki, mikor valami fehér kendőt rakott a számra. Kipattant szemekkel kerestem a szemeit, majd hallottam hangja búgását, de nem igazán értettem már, mert lélegzetem lelassult, s elnehezedtek a szemhéjaim.

Párat pislogtam, mikor újra megláttam az ismerős falakat, melyek körül vettek. Látásom kitisztult, ahogyan pislogtam párat. A tengervizére emlékeztető falak, mintha most sötétebbek, s komorabbak lettek volna velem szemben. Mintha csalódottság, bánat, harag s egy kis félelem sugárzott belőle, felém. A szobában nem volt senki, így óvatosan fölálltam, majd a fürdőbe vonultam, hogy rendbe szedjem magam, egy boldogtalan sóhaj mellett.

Szédülten ültem vissza a helyemre, s csak ekkor kezdtek lehullani a könnyeim a földre. Életemben egyszer sírtam így, s akkor is megfogadtam, hogy sosem fogok megtörni, hogy nekem erősnek kell lennem, mivel egy országot kell majd elvezetnem. Nekem ez volt az életem; példát mutatni az emberiségnek, hogy attól még az anyukám meghalt, nem adtam fel, s nem sírtam a világ előtt. Csak az én búvóhelyemen, ami anyum és az én titkom volt, s marad is. A plafonra emeltem tekintetem, s próbáltam nem hangosan tenni ezt. 'Haza akarok menni. A régi életembe! Miért ilyen nehéz ezt megérteni?! Egyszerű, s veszélyek nélkül akarok létezni!'-gondolataim ezer felé szaladtak, s csak akkor eszméltem fel, mikor önsajnálatom méregbe fulladt, s eldöntöttem, hogy akkor is elszökök innen, ha az életemen is múlik.

Ahogyan leléptem az utolsó lépcsőfokról is, rögtön valaki a karomat ragadta meg, s behurcolt a konyhába.
-Mit csinálsz? -próbált suttogni Nicole, de nem igazán lehetett annak nevezni, ahogyan idegesen szikrákat szórt a szemeiből. Arcomat lefagyasztottam, ahogyan szívemet is, s lenézően rámeredtem.
-Nem fogok itt maradni az Isten szerelmére! Mégis minek? Hogy ti nyírjatok ki? Na ne nevettess! Szerinted beveszem azt, amit Zayn vagy hogy is hívják 'közlőt' velem? Hogy megakarnak ölni? Itt csak ti vagytok az abnormálisak! Viszlát világ Wendy Moon lelépett a sárga-házból! -hadonásztam össze-vissza a kezemmel, s válaszra se méltatva eltűntem a helyiségből, s egyenesen az ajtóhoz mentem. Kihúzott, egyenes háttal.

-Hülye liba vagy ha nem hiszel nekünk!? A saját testvéred kérte, hogy ne öljön meg Zayn! És tudod mit? Még egy köszönőmet se kért cserébe, pedig az életével játszik! Mert megmentett téged! -jött utánam s most éreztem igazán a tüzet tekintetében. -Fuss csak a halálba! -kiabált rám, mikor kiakartam nyitni az ajtót, de engem megelőzően valaki kintről nyitotta ki, s mivel az ajtó kifelé nyílik, az én kezem pedig a kilincsen volt, megint neki mentem egy mellkasnak. -Louis! Ne hagyd, hogy elmenjen! -sikított fel, s rögtön megéreztem egy kemény, érdes tenyeret a derekam környékén, s mikor elvesztettem a talajt lábaim alatt, segítségért próbáltam kiáltani. 'Nem tetszik nekem ez az ember!'

-Azonnal tegyél le különben.. különben...megharaplak! -kiabáltam, mire elnevette magát az ismeretlen. -Most kinevettél? -s ahogy kérdeztem, rögtön megharaptam teljes erőmből a vállát, mire elengedett, s én futásnak eredtem.
-Hülye ribanc ez vérzik! -üvöltött, s utánam eredt, de valaki elkapta a derekamat, s magához húzott, annyira, hogy csak lélegezni tudjak. A kellemes illatot rögtön fölismertem: Zayn.
-Hey haver, minden rendben?  -hallottam ahogyan hangja feszült.
-Ez a kis csitri megharapott mikor megakadályoztam, hogy elszökjön, s most vérzik!
-De itt van. És te egy kezedet se emelheted rá! Sőt még a szádra se veheted őt! Kösz, hogy jöttél, most húzás! -sziszegte a fogai közt egy kis éllel, mikor éreztem, ahogyan izmai megfeszülnek körülöttem. Belefúrtam arcom mellkasába, s reménykedtem, hogy nem fog megölni.

Ahogyan észleltem füleimmel, hogy az ajtó csukódik, rögtön ellökött magától, s vérben ázott szemeit rám vezette.
-Te pedig drága. Szépen fel mész a szobámba, s ott elrendezzük ezt az ügyet!-suttogta szeszélyesen, mire a vér is megfagyott bennem.
-De én.. -próbáltam védekezni, de rögtön a szavamba vágott üvöltve: Most!

12 megjegyzés:

  1. Hát Kincs ... megint egy remek részr alkottál;) imádom!!*-*
    Hamar a köviiit*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy így gondolod. Köszönöm és nem soká kint az új!.xx

      Törlés
  2. Nagyon jól írsz. Kövit *-*

    VálaszTörlés
  3. Juj jjuj juj juj.Nem fogja bántani!? ugye!?
    Nicole.xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te lány. Neked nem mondok inkább semmit, mert na. És ez örök rejtély.. a következő részig.xx

      Törlés
  4. Úristeeen nagyon jóóó!
    Siess!! *-*
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet és sietek.xx

      Törlés
  5. Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NAGYON jó lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés